Вибір насосної станції для приватного будинку, дачі і квартири | ТОВ "ВАРНА"
КАТАЛОГ ПРОДУКЦІЇ
ua
Насосна станція для приватного будинку або дачі

Все більше мешканців мегаполісів будують або купують заміське житло. Чисте повітря, тиша, близькість до природи створюють більш комфортні умови для проживання, ніж в міській квартирі. Перша проблема, яка постає перед господарем нового приватного будинку - організація водопостачання. Її можна легко вирішити, купивши насосну станцію для колодязя або свердловини.

Критерії правильного вибору насосної станції

Компанія ТОВ «ВАРНА» в Україні надає покупцям великий асортимент автоматичних побутових насосних станції на базі основних моделей насосів з механічними реле тиску (станції серії AU / L, ZETTA) або електронними контролерами тиску (станції серії AU / E).

Вибір підходящої насосної станції залежить від декількох факторів:

  • кількості водозабірних точок об'єкта;
  • віддаленості насосної станції від джерела води;
  • висоти місця її установки.

Станція для дому та дачі

Надійна та повноцінна подача води буде забезпечена, якщо обирати насосну станцію для будинку за такими критеріями, як:

  • максимальний напір;
  • споживана потужність;
  • об'ємна подача;
  • принцип дії;
  • спосіб установки.

Варто також визначитися чи буде вона працювати тимчасово (тільки у період проживання) або цілий рік. Від цього багато в чому залежить вибір необхідних технічних характеристик насосної станції.

Насосна станція для свердловин і колодязів

Для забору води з підземного джерела можна придбати насосну станцію для свердловини. При виборі варто враховувати глибину, дебет колодязя або свердловини і якість води. Від цього залежить вибір типу насоса: вихровий, відцентровий або погружной. Гідроаккумулятор насосної станції для колодязів повинен володіти великим обсягом.

Місце для установки насосної станції

Перед тим, як придбати обладнання, потрібно вирішити, де воно буде встановлено: на земельній ділянці, безпосередньо в будинку або в підсобному приміщенні.

Для того, щоб насосна станція працювала довгі роки та з мінімальними втратами бажано встановити її на мінімальній відстані від джерела води. При виборі місця обов'язково варто враховувати сезонне коливання температур. Важливим фактором є рівень шуму. Виходячи з цих умов, найкращим місцем для встановлення буде кесон, підвальне приміщення або котельна.

Насосні станції торговельних марок «Насосы плюс оборудование» та Sprut компанії ТОВ «ВАРНА» в Україні мають ряд переваг: вони універсальні, надійні, економічні, автоматизовані та повністю готові до роботи.