Відмінності фекальних електронасосів від дренажних | ТОВ "ВАРНА"
КАТАЛОГ ПРОДУКЦІЇ
ua
Відмінності фекальних електронасосів від дренажних

Відмінності фекальних електронасосів від дренажних

Обидва види електронасосів призначені для відведення води з затоплюваних приміщень; перекачування дощової та фільтраційної води; наповнення або осушення басейнів, ванн, водних атракціонів та забезпечення циркуляції води в них; подачі води з неглибоких колодязів, цистерн та відкритих водойм для систем поливу у садівництві, сільському та лісовому господарстві.

Якщо казати про дренажні електронасоси (DSP ТМ «Насосы плюс оборудование»), то вони використовуються для перекачування води, в якій містяться тільки механічні домішки розміром до 35 мм та концентрацією механічних домішок не більше 3 кг/м3. При цьому показник кислотності перекачуваного середовища повинен знаходитися в межах pH5-9.

На відміну від дренажних фекальні електронасоси (WQD ТМ «Насосы плюс оборудование»), можуть перекачувати середовища, у яких показник кислотності перебувати в межах pH4-10. Це означає, що даний вид електронасосів може використовуватися для перекачування рідин з малим вмістом біологічних відходів, стічних вод, відстояних каналізаційних вод, що містять колоїдні або маслянисті речовин. Іншими словами, дані електронасоси призначені для перекачування побутових стоків, у яких можуть міститися такі агресивні речовини як луги та кислоти. Концентрація домішок у перекачуваного середовища для фекальних електронасосів може досягати до 3 кг/м3. Здатність роботи електронасоса у таких умовах забезпечується матеріалом конструктивних деталей та його надійною конструкцією.

Для приватного будинку найкраще підходить фекальний насос з подрібнювачем. Слід розуміти, що якщо у воді присутні тверді частинки, то це може швидко призвести до поломки пристрою.

Області застосування

Дуже важливо, щоб Ви визначилися, для яких цілей вам потрібен пристрій.

Дренажний насос підходить для наступних цілей:

  • Перекачування великих об'ємів води;
  • Осушування підвалів або відведення вод;
  • Подачі води з колодязя або водоймища;
  • Осушування басейнів;
  • Поливу рослин.

Що стосується фекального насоса, то він виконує зовсім інші завдання:

  • Виведення каналізації у септик;
  • Очищення вигрібних ям та септиків;
  • Виведення стоків з великим замулюванням.

Моделі, у яких є поплавковий вимикач, дають можливість автоматизувати викачування стоків.

Великий вибір насосів

Дренажні та фекальні електронасоси торгових марок «Насосы плюс оборудование» та Sprut - якісне, надійне та довговічне обладнання, яке прослужить довгий час, не доставляючи жодних незручностей при правильній експлуатації.